Passarit - LaKi

Laki matkusti sunnuntaina Mikkelin Passareiden vieraaksi. Ottelusta ei paljon riitä jälkipolville kerrottavaa paitsi se tärkein, eli Laki otti pelissä kauden kolmannen voittonsa. Voittoja on siis tältä kaudelta enemmän kuin viime kaudella ykkössarjassa yhteensä.

Laki oli selkeästi parempi joukkue, tosin joissain kohdissa vastustaja päästettiin peliin mukaan. Tästä kertoo kolmas erä, jonka Passarit voitti niukasti, kun taas toisen erän Laki oli voittanut aivan murskalukemin.

Keskeltä pallo kuoli silloin harvoin, kun siihen passia tuli. Nostopeli oli kaukana normaalitasosta, vaikka siinä suoria virheitä ei juuri tullutkaan. Yksi toisensa jälkeen aloituksen nostot jäivät kolmeen - neljään metriin, joka takasi sen, ettei keskimiesten tarvinnut edes kuvitella hyppäävänsä. Hyvä niin, ettei kunto olisi loppunut kesken.

Reissun parasta antia olivat tilava dieselauto sekä ottelun jälkeinen ruokatauko paikallisella liikenneasemalla. Joukkueen mielettömän mukavalla kapteenilla Anssi Rajalalla lienivät muut jutut mielessä myös hampurilaista syötäessä. Tietääkö joku, mihin se mies on menossa, keskellä päivää? (Vastaukset vaikkapa vieraskirjaan)

Voi veljet.

#3