Laki Skinnarilassa asti

Jälleen lähdettiin vajaalla miehityksellä liikkeelle, kun Jussi oli poissa. Tämä tiesi sitä, että allekirjoittanut pääsi kolmannen kerran tällä kaudella hoitelemaan keskimiehen tonttia. Toisena sentterinä hääri Koponen vanhempi, passarina Ape, yleispelaajat Joppe ja Asko, Hakkuri Simo ja libero Pan.. siis Anssi.

Kautta aikojen ensimmäistä paikallispeliä oli saapunut seuraamaan ennätysyleisö. Ensimmäinen erä oli suht tasaista, mutta erän puolivälin jälkeen repäistiin erävoittoon tarvittavat pisteet. Toinen erä oli meiltä suvereeni esitys, eikä Skinnarilalle jäänyt mahdollisuuksia. Kolmannessa erässä vahva syöttö katosi ja jokaiselle tuli syöttövirheitä. Erän loppupuolella Rousukin teki visiitin kentälle yleispelaajan roolissa. Ottelu päättyi, kun Skinnarila sai toisen viivytysvaroituksen ja keltaisen kortin. Hieno päätös siis pelille..

Ottelun positiivisinta antia oli kaksi ensimmäistä erää kestänyt vahva syöttöpeli sekä ehkä kauden paras vastaanottopeli. Illalla oli myös toinen vähän mitättömämpi peli Kisapuistossa. Pelin jälkeen päätettiin vielä urheilla. Painiottelu #1 vs #4 vs #5 vs #6 päättyi lopulta ratkaisemattomaan (no hyvä on, Panomies voitti..)

#1