Nšin kaatui Nastola

Lauritsalan Kisa lähti otteluun Nastolan Iskua vastaan jo tutusta lähtötilanteesta. Tasan kuudella pelaajalla mentiin eikä siis liberoa ollut käytössä, Artun mukaan sen huomasi vastaanotossa. Mutta niillä mennään mitä on olemassa. Hakkurina häärinyt Simo alkaa lämmetä pikkuhiljaa ja lyönnit kuolevat tasaisen varmasti, monet kerrat lyönnit putoavat kenttään vastustajan torjunnan yli.

Yleispelaajan paikoilla parhaansa yrittivät Joppe ja myös kapteeninviittaa kantava meikäläinen eli Anssi. Tuttuun tyylinsä Arttu passasi ja keskipelaajina olleet Toro ja Jussi saivat palloa kenttään niin hyökkäyksillä kuin torjunnoillakin. Erityisesti Jussi pelasi kauden parhaan pelinsä niin hyökkäyksessä kuin torjunnassakin. Siitä kertoo muun muassa ottelun tilastot (jos ne joku olisi tehnyt). Esa puuttui ringistä uhkapeliharrastuksensa vuoksi. Myös Askon kentälletulo olisi uhkapeliä ollut, mies nimittäin kirjuroi peliä mahataudissa. Tällä kertaa oli Peten vuoro viihdyttää anoppia.

Jälleen LaKi pelasi vastustajan tason mukaan eikä missään vaiheessa saatu oikeaa pelirytmiä aikaiseksi. Vain ensimmäinen erä oli meiltä lentopalloksi kutsuttavaa peliä. Kolmannen erän menetimme käsittämättömästi, alussa Isku pääsi reiluun johtoon, eikä hyvästä kiristä huolimatta LaKi onnistunut viemään jatkopalloille venynyttä erää. Ensi viikolla Pieksämäellä on jälleen uusia haasteita edessä, vastustajalla on ilmeisesti mukana liigajoukkueen pelureita. Emmekä me saa vieläkään parasta kuusikkoa kentälle.. saa nähdä saammeko koskaan.

P-mies #4