Kolmas kerta toden sanoi

Lähtökota otteluun ei ollut paras mahdollinen. Anssi oli kuumeen takia kokonaan sivussa, Peltsi istui penkillä kiv...nivelpussin tulehduksen takia. Apella meni viime pelissä ranne, mutta onneksi mies pystyi pelaamaan. Lisäksi allekirjoittanutta vaivaa polvi ja Jusaa selkä. Vastustajallakaan ei ollut paras mahdollinen kokoonpano. Heiltä puuttui hakkuri sekä toinen keskimies.

Ensimmäinen erä oli meiltä hermostunutta. Syöttö kulki,mutta vastapallot rähmittiin verkkoon. JoLePa oli jo viemässä erää johtaen 23-20, mutta Esan vahvalla syöttövuorolla veimme erän kahen erolla. Toinen erä oli sitten meidän selvää näytöstä paria pikku lipsahdusta lukuunottamatta. Syöttö kulki ja vastapallotkin alkoivat painua kenttään.Kolmannessa erässä annoimme vastustajalle taas siimaa, mutta saimme käännettyä lopulta erän ja koko ottelun 3-0.

Voiton myötä säilytimme vielä mahdollisuudet neljän parhaan joukkoon ja pudotuspeleihin. Niinpä kolmeen viimeiseen peliin jää panosta. Seuraava peli on ensi lauantaina JoSePaa vastaan kotona. Urheilutalo on vähän isompi sali kuin JoSePan koirankoppi, joten saa nähdä millaista peliä he pystyvät täällä pelaamaan. Allekirjoittanut aikoo ainakin Erikoisen kiilto silmissä pistää kaiken peliin, onhan sentään lauantaipeli..

#1